Σε εθιμοτυπική συνάντηση που είχε σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως με την Πρόεδρο και μέλη του Zoe vs War Violence, συζητηθήκαν θέματα που αφορούν τους στόχους και το έργο της οργάνωσης.

Η Πρόεδρος απεύθυνε τις ευχαριστίες και την εκτίμησή της στην Υπουργό για τη διαχρονική της στήριξη σε οργανώσεις που ασχολούνται με τη γυναίκα και τα δικαιώματά της. Ανέφερε αναλυτικά τις δράσεις της οργάνωσης για την αναγνώριση, την καταδίκη και τον τερματισμό όλων των μορφών βίας κατά γυναικών στη διάρκεια ένοπλων συρράξεων.

Η Υπουργός συνεχάρη την οργάνωση για την πρωτοβουλία και για τους στόχους που έθεσε κυρίως σε αυτό το κρίσιμο χρονικά σημείο όπου βρίσκετε σε εξέλιξη ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία, αφού ως χώρα ακόμη βιώνουμε τις επιπτώσεις της Τούρκικης Εισβολής στο νησί μας.

Τέλος, η Υπουργός διαβεβαίωσε για τη στήριξη του Υπουργείου στο έργο της οργάνωσης, ενθαρρύνοντας παράλληλα τα μέλη της να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα.Τελευταία Ενημέρωση στις: 02/09/2022 12:00:15 PM

Πίσω στην προηγούμενη σελίδα