Στo πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης της Εκτελεστικής Διευθύντριας της EUROPOL, στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, στην παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με τη συνεργασία EUROPOL – Αστυνομίας Κύπρου που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Μέσα από τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσέγγιση για αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκύπτουν λόγο του μεταναστευτικού προβλήματος, μέσα από το προωθημένο πλαίσιο συνεργασίας με την EUROPOL που τα τελευταία χρόνια συνεχώς αναβαθμίζεται.

Η Υπουργός ευχαρίστησε την κ.De Bolle για την επίσκεψη αλλά και τη συνολική βοήθεια που παρέχει η Ευρωπαϊκή Αστυνομία στα κράτη μέλη και ειδικότερα στη χώρα μας, και την συνεχάρη για τη δεύτερη συνεχή θητεία που αναλαμβάνει στον οργανισμό.

Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα πως η στενή συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί με στόχο τόσο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των έντονων μεταναστευτικών προκλήσεων, όσο και για την πάταξη εγκληματικών δραστηριοτήτων και αξιολόγηση σύγχρονων κινδύνων.Τελευταία Ενημέρωση στις: 06/09/2022 08:28:51 AM

Πίσω στην προηγούμενη σελίδα