Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
Βρίσκεστε στη Σελίδα: Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Ειδήσεις


Μήνυμα Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου για το Πάσχα

13/04/2017

Με την ευκαιρία των Αγίων ημερών του Πάσχα, εύχομαι τα ύψιστα νοήματα της πίστης, της αγάπης και της αλληλεγγύης να λυτρώσουν τις ψυχές όλων και να μεταδώσουν ακόμη πιο ηχηρά φέτος, το μήνυμα της ελπίδας, της ειρήνης και της αισιοδοξίας, σε μια δύσκολη περίοδο όπου η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης έχει δεχθεί τρομοκρατικές επιθέσεις, δοκιμάζοντας τους πιστούς και τον απανταχού χριστιανισμό.

Προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής των ανθρώπων, τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών και ενεργώντας στο πλαίσιο των νόμων, των αρχών και των αξιών της Δημοκρατίας, οι αρχές ασφαλείας της χώρας θα συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους, με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση, εντατικοποιώντας τα μέτρα ασφάλειας στους δρόμους, σε ναούς και εκκλησίες εν όψει των εορτών του Πάσχα. Τις ημέρες που ο εσταυρωμένος Χριστός θυσιάστηκε για τους ανθρώπους, ας επιδείξουμε ορθή οδική συμπεριφορά και με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τον καθένα μας, ας μην επιτρέψουμε οι στιγμές οικογενειακής και προσωπικής ευτυχίας να χαθούν στην άσφαλτο, λόγω απερισκεψίας και αλόγιστης συμπεριφοράς.

Το Ιερό Πάσχα μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με δύναμη και θάρρος απέναντι στα προβλήματα, θα βρούμε τη διέξοδο από τις δεινές δοκιμασίες. Με επιμονή και σταθεροί στην πορεία μας, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας για πρόοδο και περαιτέρω ανάπτυξη. Όλοι μαζί, ας στηρίξουμε τις άοκνες προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για εθνική ανάσταση, ώστε να θωρακίσουμε το παρόν και να κληροδοτήσουμε στο μέλλον, ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, ανάπτυξης και δημιουργίας για το σύνολο του κυπριακού λαού.


Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως

Εθνική Στρατηγική κατά της διαφθοράς

Πιστοποίηση με Apostille Δικαιολογητικών για εγγραφή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Brexit και Κύπρος

JCC - Fines

APOSTILLE

ΙMI - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

IMI

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

Αστικές Πτυχές της Διεθνούς Απαγωγής Παιδιών

Διαμεσολάβηση

Πυρκαγίες - Παγκύπριος Αριθμός

Η δικαιοσύνη με ένα κλικ

Ασφαλές Διαδίκτυο

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Κυπριακές ΒιβλιοθήκεςΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Eναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης