Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
Βρίσκεστε στη Σελίδα: Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Ειδήσεις


Μήνυμα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2018

22/12/2017

Το θαύμα της έλευσης του Θεανθρώπου στη Γη, μας γεμίζει κάθε χρόνο, με χαρά και πίστη για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και για τις επερχόμενες γενεές. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, το μήνυμα της ελπίδας για ένα αισιόδοξο μέλλον της Κύπρου, είναι πιο ηχηρό.

Στηριζόμενοι στην επιμονή, την υπευθυνότητα, τις υπομονετικές προσπάθειες και τη συνέπεια του κυπριακού λαού, πετύχαμε τους στόχους μας να αποκαταστήσουμε τη θέση της Κύπρου στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο γίγνεσθαι, ώστε να υποδέχεται το 2018 ως μια σύγχρονη και ασφαλής χώρα, παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

Οι δυνάμεις ασφαλείας του κράτους θα συνεχίσουν να εργάζονται με σκοπό την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στη διαφορά και τη διαπλοκή, και ενισχύοντας τον αγώνα για απονομή δικαιοσύνης και εμπέδωση της βασικής αρχής του κράτους δικαίου. Ο αγώνας για πρόληψη και πάταξη του σοβαρού εγκλήματος, και κάθε μορφής τρομοκρατικής απειλής αποτελεί καθημερινή μέριμνά μας, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης του πολίτη, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής και ανάπτυξης του τόπου.

Αντλώντας θάρρος, πίστη και δύναμη από το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων, να συνεχίσουμε μαζί να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες και τα εμπόδια για ένα καλύτερο μέλλον. Οι μέρες που θα έρθουν να φέρουν χαρά και ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, και ο ήλιος της ειρήνης και της δικαιοσύνης να φωτίσει την πατρίδα μας στο σύνολό της, αλλά και τον δρόμο του καθενός ξεχωριστά.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευχάριστες στιγμές να σας συντροφεύουν την περίοδο των εορτών. Ας επιδείξουμε όλοι την πρέπουσα, υπεύθυνη οδική συμπεριφορά και με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τον καθένα μας, να προστατεύσουμε το πολύτιμο αγαθό της ανθρώπινης ζωής. Φέτος, να μην επιτρέψουμε οι στιγμές ευτυχίας να διαγραφούν στην άσφαλτο λόγω απερισκεψίας και να υποδεχθούμε όλοι μια νέα χρονιά γεμάτη θετικές προοπτικές και αισιοδοξία!

Καλά Χριστούγεννα, ατομική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους σας για το 2018!


Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως

Εθνική Στρατηγική κατά της διαφθοράς

Πιστοποίηση με Apostille Δικαιολογητικών για εγγραφή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Brexit και Κύπρος

JCC - Fines

APOSTILLE

ΙMI - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

IMI

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

Αστικές Πτυχές της Διεθνούς Απαγωγής Παιδιών

Διαμεσολάβηση

Πυρκαγίες - Παγκύπριος Αριθμός

Η δικαιοσύνη με ένα κλικ

Ασφαλές Διαδίκτυο

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Κυπριακές ΒιβλιοθήκεςΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Eναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης