ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ειδήσεις

Σύμβαση για τη δημιουργία πάρκου για την ψυχαγωγία παιδιών και με κινητικά προβλήματα, υπεγράφη από τον Αν. Γενικό Διευθυντή Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς

06/03/2020

Με σκοπό τη δημιουργία πάρκου για την ψυχαγωγία παιδιών και με κινητικά προβλήματα, υπογράφηκε σήμερα σύμβαση μίσθωσης τεμαχίου γης που βρίσκεται εντός του Αρχηγείου Αστυνομίας, πλησίον του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, με τον χώρο να παραχωρείται από την Αστυνομία Κύπρου ως ένδειξη της κοινωνικής προσφοράς της. Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Αν. Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ανδρέα Γρηγορίου και του Δημάρχου Αγλαντζιάς κ. Χαράλαμπου Πετρίδη, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Η δημιουργία του πάρκου αποτελεί πρωτοβουλία του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό των διαδικασιών και την εξεύρεση χορηγιών.

Την υλοποίηση του έργου θα αναλάβει ο Δήμος Αγλαντζιάς, ο οποίος μέσω των Τεχνικών Υπηρεσιών του, θα ετοιμάσει τις μελέτες και τα σχέδια του χώρου, τη δημιουργία των απαραίτητων βοηθητικών υποδομών, την τοποθέτηση των παιγνιδιών, καθώς και την πιστοποίηση της καταλληλότητας και ασφάλειας των παιγνιδιών. Ο Δήμος Αγλαντζιάς θα αναλάβει στη συνέχεια τη συντήρηση του πάρκου, με κονδύλια που θα εξασφαλιστούν για τον σκοπό αυτό από χορηγούς.

Πίσω

© 2012 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως