Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
Βρίσκεστε στη Σελίδα: Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Ειδήσεις


Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου για αντιδράσεις κομμάτων σχετικά με την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πύλα 

04/11/2016

Κληθείς, σήμερα, να σχολιάσει τις αντιδράσεις των κομμάτων σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση στην Πύλα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε: «Σε ό,τι αφορά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πύλα, θα ήθελα να επαναλάβω ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε κοινή επιχείρηση με την «αστυνομία» του ψευδοκράτους.

Όπως έχω ήδη δηλώσει, ενημέρωση και συνεννόηση υπήρξε με τα Ηνωμένα Έθνη και αυτό επιβαλλόταν, τόσο εκ του γεγονότος ότι η περιοχή Πύλας βρίσκεται στη νεκρή ζώνη, υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών, όσο και από το γεγονός ότι πρόκειται για μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες.

Το γεγονός ότι ήταν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση δεν επιτρέπει άλλους συνειρμούς. Πρόκειται για μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, όπου εάν γινόταν οποιοδήποτε λάθος, μπορείτε να φανταστείτε τις διαστάσεις που θα λάμβανε.

Ανέμενα ότι όλοι θα αναγνώριζαν τη σοβαρότητα του θέματος, θα παραδέχονταν ότι για χρόνια δεν έγινε καμία επιχείρηση στην περιοχή – όταν μάλιστα όλοι διαπίστωναν το χάος που επικρατούσε – και θα εξέφραζαν ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

Λυπάμαι πραγματικά γιατί ένα τέτοιο θέμα κάποιοι προσπαθούν να αναδείξουν για άλλους λόγους, όταν ξεκάθαρα δήλωσα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπήρξε κοινή επιχείρηση με την «αστυνομία» του ψευδοκράτους».


Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως

Εθνική Στρατηγική κατά της διαφθοράς

Πιστοποίηση με Apostille Δικαιολογητικών για εγγραφή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

Brexit και Κύπρος

JCC - Fines

APOSTILLE

ΙMI - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

IMI

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

Αστικές Πτυχές της Διεθνούς Απαγωγής Παιδιών

Διαμεσολάβηση

Πυρκαγίες - Παγκύπριος Αριθμός

Η δικαιοσύνη με ένα κλικ

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Κυπριακές ΒιβλιοθήκεςΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Eναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ.

YKA Κοινωνικές Ασφαλίσεις