Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
Βρίσκεστε στη Σελίδα: Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Ειδήσεις


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως σχολίασε τα μέτρα ασφαλείας για τις επισκέψεις Λαβρόφ – Κέρι στην Κύπρο

30/11/2015

Κληθείς να σχολιάσει, σήμερα, τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται στο πλαίσιο των επισκέψεων του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, κ. Σεργκέι Λαβρόφ στις 1-2 Δεκεμβρίου, καθώς και του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών, κ. Τζον Κέρι στις 3-4 Δεκεμβρίου, στην Κύπρο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου ανέφερε ότι δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες και αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας έχουν προχωρήσει στους απαραίτητους σχεδιασμούς, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί – σε συνεργασία και με τις αρχές των κρατών των δύο Υπουργών – η ασφάλεια κατά την επίσκεψη και παραμονή τους στην Κύπρο.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε αποδείξει και σε προηγούμενες περιπτώσεις ότι η Αστυνομία μας μπορεί με μεγάλη επιτυχία να διασφαλίσει μια τόσο υψηλή παρουσία, έχοντας κατά νου το παράδειγμα της επίσκεψης του Αμερικανού Αντιπροέδρου στην Κύπρο, κατά την οποία έχουν δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία Κύπρου και ειδικότερα στις δυνάμεις της ΜΜΑΔ και η οποία αναλαμβάνει ουσιαστικό ρόλο όσον αφορά την ασφάλεια των προσωπικοτήτων αυτών». Και αυτή τη φορά θα εφαρμοστούν ανάλογα σχέδια ώστε να έχουμε αίσιο και ασφαλή αποτελέσματα όσον αφορά την προστασία των υψηλών προσκεκλημένων μας, κατέληξε.


Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως

Εθνική Στρατηγική κατά της διαφθοράς

Πιστοποίηση με Apostille Δικαιολογητικών για εγγραφή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

Brexit και Κύπρος

JCC - Fines

APOSTILLE

ΙMI - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

IMI

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

Αστικές Πτυχές της Διεθνούς Απαγωγής Παιδιών

Διαμεσολάβηση

Πυρκαγίες - Παγκύπριος Αριθμός

Η δικαιοσύνη με ένα κλικ

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Κυπριακές ΒιβλιοθήκεςΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Eναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ.

YKA Κοινωνικές Ασφαλίσεις