ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ειδήσεις

Μήνυμα Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου για το Πάσχα

17/04/2014

Το Ιερό Μήνυμα της Ανάστασης είναι για την Κύπρο μας και για τη ζωή του λαού μας, τόσο αναγκαίο, όσο η Ελπίδα για Νέα Ζωή!

Είναι το φως αυτής της Ελπίδας που απαλύνει το μαρτύριο της Σταύρωσης, στεγνώνει τα δάκρυα της λύπης και διανθίζει το δρόμο μας με νέες προσδοκίες.

Επιτέλους, πάνω από τον Γολγοθά που περνά ο λαός μας, άρχισαν να διακρίνονται οι ακτίνες του αναστάσιμου φωτός, ως αποτέλεσμα τόσο των συνεχών και άοκνων προσπαθειών της κυβέρνησης, όσο και των μεγάλων θυσιών του κυπριακού λαού.

Οι αξίες, οι παραδόσεις και η ιστορία της πολυβασανισμένης μας πατρίδας διαφυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού από τις δυνάμεις ασφάλειας της χώρας μας, οι οποίες βρίσκονται σήμερα σε μια σταθερή πορεία εμπιστοσύνης απέναντι στους πολίτες για τη διαφύλαξη της ασφάλειας και της δικαιοσύνης.

Το Ιερό και Μέγα Πάσχα των Ελλήνων συμβολίζει για την Κύπρο μας την επιβίωση του Ελληνισμού στην πατρώα γη, τη γη των Ηρώων, της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας!

Ο Χριστός, με τη Σταυρική Θυσία Του, μας χάρισε απλόχερα την Ελπίδα, την Πίστη, την Σοφία και την Αγάπη! Αυτές οι χριστιανικές αξίες ανέκαθεν αποτελούσαν πηγές δύναμης για τον μαρτυρικό κυπριακό λαό στον αγώνα του για επιβίωση, και με αυτές θα συνεχίσουμε και θα νικήσουμε!

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση! Πάσχα, 2014

Ιωνάς Νικολάου
Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

Πίσω

© 2012 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως