Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως

Ομιλίες27/05/2015

Χαιρετισμός του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου
Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως στην εκδήλωση
της ΑΔΕ Λεμεσού

΄΄Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ΄΄
Αίθουσα ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, 26.5.15,


Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,
Αγαπητοί πρώην και νυν αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομίας,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση που χαιρετίζω σήμερα αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία για να τιμηθούν τα πρώην μέλη της Αστυνομίας που εργάστηκαν ή διαμένουν στην Πόλη και Επαρχία Λεμεσού.

Αυτές οι συγκεντρώσεις και επαφές του παλαιότερου με το νέο ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομίας πέραν από τον κοινωνικό του σκοπό έχει και μια άλλη διάσταση.

Ότι όλα τα μέλη της Αστυνομίας αφυπηρετήσαντα και μη συνεχίζουν να αισθάνονται πως η κοινωνία τα χρειάζεται γιατί ο ρόλος τους είναι σημαντικός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να επικρατεί η τάξη και η ασφάλεια στη χώρα μας.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο τόπος μας με τις σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο και άλλο δυναμικό, η ενδυνάμωση των σχέσεων με τον πολίτη είναι εκ των ουκ άνευ.

Προσβλέπουμε στη στήριξη του Κοινού και πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης και το κοινό μπορεί να βοηθήσει είναι ενημερωμένο και ευαισθητοποιημένο.

Πόσο μάλλον εσείς οι παλαιότεροι Αστυνομικοί, οι μονίμως Αστυνομικοί που γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλο πως πρέπει να προστατεύεται ο κάθε ένας από εμάς και να διαφυλάττει την ζωή και την περιουσία του.

Έτσι πέραν από την ευκαιρία που δίδεται σε όλους να συναντήσετε παλιούς αλλά και νέους συναδέλφους έχετε ταυτόχρονα και τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν θέματα Ασφάλειας από την Ηγεσία και τους υπόλοιπους Αξιωματικούς.

Το παρόν σύστημα Αστυνόμευσης οι νέες δράσεις της Αστυνομίας η Κοινοτική Αστυνόμευση και ο Θεσμός του Παρατηρητή της Γειτονιάς είναι ζητήματα τα οποία αφορούν όλους. Πιστεύω ότι η δική σας συμβολή σε αυτά θα είναι ανεκτίμητη λαμβάνοντας υπόψη τις γνώσεις και εμπειρίες σας.

Χαιρετίζω και συγχαίρω τους διοργανωτές της πρωτότυπης αυτής εκδήλωσης που εύστοχα φέρει ως θέμα την ΄΄Αστυνομία του χθές και του σήμερα΄΄ και εύχομαι σε όλους Υγεία, χαρά και οικογενειακή ευτυχία.

Νάστε πάντα καλά.

Ευχαριστώ.


Χαιρετισμός του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου
Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως στην εκδήλωση
της ΑΔΕ Λεμεσού ΄΄Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ΄΄
Αίθουσα ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, 26.5.15, Εκλεκτοί προσκεκλημένοι,
Αγαπητοί πρώην και νυν αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομίας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και εκτίμηση που χαιρετίζω σήμερα αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία για να τιμηθούν τα πρώην μέλη της Αστυνομίας που εργάστηκαν ή διαμένουν στην Πόλη και Επαρχία Λεμεσού. Αυτές οι συγκεντρώσεις και επαφές του παλαιότερου με το νέο ανθρώπινο δυναμικό της Αστυνομίας πέραν από τον κοινωνικό του σκοπό έχει και μια άλλη διάσταση. Ότι όλα τα μέλη της Αστυνομίας αφυπηρετήσαντα και μη συνεχίζουν να αισθάνονται πως η κοινωνία τα χρειάζεται γιατί ο ρόλος τους είναι σημαντικός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να επικρατεί η τάξη και η ασφάλεια στη χώρα μας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνά ο τόπος μας με τις σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο και άλλο δυναμικό, η ενδυνάμωση των σχέσεων με τον πολίτη είναι εκ των ουκ άνευ. Προσβλέπουμε στη στήριξη του Κοινού και πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης και το κοινό μπορεί να βοηθήσει είναι ενημερωμένο και ευαισθητοποιημένο. Πόσο μάλλον εσείς οι παλαιότεροι Αστυνομικοί, οι μονίμως Αστυνομικοί που γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλο πως πρέπει να προστατεύεται ο κάθε ένας από εμάς και να διαφυλάττει την ζωή και την περιουσία του. Έτσι πέραν από την ευκαιρία που δίδεται σε όλους να συναντήσετε παλιούς αλλά και νέους συναδέλφους έχετε ταυτόχρονα και τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν θέματα Ασφάλειας από την Ηγεσία και τους υπόλοιπους Αξιωματικούς. Το παρόν σύστημα Αστυνόμευσης οι νέες δράσεις της Αστυνομίας η Κοινοτική Αστυνόμευση και ο Θεσμός του Παρατηρητή της Γειτονιάς είναι ζητήματα τα οποία αφορούν όλους. Πιστεύω ότι η δική σας συμβολή σε αυτά θα είναι ανεκτίμητη λαμβάνοντας υπόψη τις γνώσεις και εμπειρίες σας. Χαιρετίζω και συγχαίρω τους διοργανωτές της πρωτότυπης αυτής εκδήλωσης που εύστοχα φέρει ως θέμα την ΄΄Αστυνομία του χθές και του σήμερα΄΄ και εύχομαι σε όλους Υγεία, χαρά και οικογενειακή ευτυχία. Νάστε πάντα καλά. Ευχαριστώ.

Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως

Εθνική Στρατηγική κατά της διαφθοράς

Πιστοποίηση με Apostille Δικαιολογητικών για εγγραφή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

Brexit και Κύπρος

JCC - Fines

APOSTILLE

ΙMI - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

IMI

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

Αστικές Πτυχές της Διεθνούς Απαγωγής Παιδιών

Διαμεσολάβηση

Πυρκαγίες - Παγκύπριος Αριθμός

Η δικαιοσύνη με ένα κλικ

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Κυπριακές ΒιβλιοθήκεςΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Eναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ.

YKA Κοινωνικές Ασφαλίσεις