ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ειδήσεις

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως επισκέφθηκε το Παγκύπριο Γυμνάσιο, στα πλαίσια του προγράμματος «EU Back to School»

20/11/2014

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως επισκέφθηκε το Παγκύπριο Γυμνάσιο, στα πλαίσια του προγράμματος «EU Back to School», το οποίο διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Η πρωτοβουλία αυτή δίνει την ευκαιρία σε αξιωματούχους και σε πολιτικές προσωπικότητες από τις Κυβερνήσεις των κρατών μελών της ΕΕ να επισκεφθούν τα σχολεία όπου φοίτησαν με στόχο να γνωριστούν με τους μαθητές, να μιλήσουν για τη δουλειά και τις εμπειρίες τους.

Κατά την άφιξη του Υπουργού, του επιφύλασσαν μια έκπληξη καθώς βρίσκονταν εκεί κάποιοι καθηγητές του. Οι μαθητές ετοίμασαν μικρή μουσική εκδήλωση και ετοίμασαν ένα αφιέρωμα στην πορεία του Υπουργού από τα μαθητικά του χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για το θέμα της Βίας στα Γήπεδα. Ο Υπουργός άκουσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς των μαθητών και αντάλλαξε απόψεις για τις ανησυχίες τους. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε, στην Κρύπτη και τα Μουσεία του Παγκυπρίου Γυμνασίου.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Πίσω

© 2012 - 2020 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως