Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
Βρίσκεστε στη Σελίδα: Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Ειδήσεις


Γραπτή δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου: Καμία ανάμειξη στις έρευνες της Αστυνομίας για υπόθεση παράνομου στοιχήματος

19/09/2016

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως δηλώνει κατηγορηματικά ότι ούτε ο ίδιος, ούτε η Κυβέρνηση έχουν ανάμειξη στη διερεύνηση οποιασδήποτε ποινικής υπόθεσης που διενεργείται από την Αστυνομία. Αντιθέτως, οι σαφείς οδηγίες του Υπουργού είναι όπως η κάθε υπόθεση διερευνάται άμεσα, πλήρως και σε βάθος, σύμφωνα με τις οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

Επαναλαμβάνεται, για πολλοστή φορά, ότι οι έρευνες διενεργούνται από την Αστυνομία υπό την καθοδήγηση του Γενικού Εισαγγελέα και δεν υπάρχει ενδεχόμενο ανάμειξης είτε του ιδίου του Υπουργού, είτε της Κυβέρνησης στη διερεύνηση και στον χειρισμό των υποθέσεων αυτών.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Χαραυγή», στα οποία αναφέρεται ότι η Αστυνομία διερευνά για έξι μήνες υπόθεση που σχετίζεται με το παράνομο στοίχημα, η Αστυνομία μας έχει διαβεβαιώσει ότι καταβάλλονται οι απαιτούμενες προσπάθειες όπως οι έρευνες ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν και ότι έχουν ήδη αποταθεί στις χώρες όπου φιλοξενούνται οι υπό εξέταση ιστοσελίδες για κατακράτηση των δεδομένων που αφορούν την υπόθεση. Αναφορικά με τα ερωτήματα που σχετίζονται με το περιεχόμενο των ερευνών καταλληλότεροι να δώσουν οποιανδήποτε απάντηση είναι οι διωκτικές αρχές και ο Γενικός Εισαγγελέας.


Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως

Εθνική Στρατηγική κατά της διαφθοράς

Πιστοποίηση με Apostille Δικαιολογητικών για εγγραφή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

Brexit και Κύπρος

JCC - Fines

APOSTILLE

ΙMI - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

IMI

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

Αστικές Πτυχές της Διεθνούς Απαγωγής Παιδιών

Διαμεσολάβηση

Πυρκαγίες - Παγκύπριος Αριθμός

Η δικαιοσύνη με ένα κλικ

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Κυπριακές ΒιβλιοθήκεςΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Eναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ.

YKA Κοινωνικές Ασφαλίσεις