Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
Βρίσκεστε στη Σελίδα: Αρχική Σελίδα Ειδήσεις

Ειδήσεις


Μήνυμα Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου για το Πάσχα

08/04/2015

H μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα, με τα ύψιστα νοήματα της πίστης, της αγάπης και της αλληλεγγύης, εύχομαι ολόψυχα να μετουσιωθεί σε πράξη από όλους για μια καλύτερη και ουσιαστικότερη ζωή.

Το Ιερό και Μέγα Πάσχα των Ελλήνων ας κατακλύσει όλους με ελπίδα για τη ζωή που μέσα από τις δυσκολίες ανασταίνεται. Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με δύναμη, αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία, θα βρούμε τη διέξοδο από τις δεινές δοκιμασίες.

Με επιμονή και σταθεροί στην πορεία μας, μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας για πρόοδο και περαιτέρω ανάπτυξη. Όλοι μαζί, να στηρίξουμε τις άοκνες προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για εθνική ανάσταση, να θωρακίσουμε το παρόν και να κληροδοτήσουμε στο μέλλον, ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, ανάπτυξης και δημιουργίας. Προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής των ανθρώπων, τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών και ενεργώντας στο πλαίσιο των νόμων, των αρχών και των αξιών Δημοκρατίας, οι Αρχές ασφαλείας της χώρας, θα συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους, με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση.

Εύχομαι σε όλους, το άσβεστο φώς της Ανάστασης του Θεανθρώπου, να μας δείχνει το δρόμο της ειρήνης, της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!
Πάσχα, 2015

Ιωνάς Νικολάου
Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως


Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως

Εθνική Στρατηγική κατά της διαφθοράς

Πιστοποίηση με Apostille Δικαιολογητικών για εγγραφή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας

Brexit και Κύπρος

JCC - Fines

APOSTILLE

ΙMI - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δήλωση Απορρήτου

IMI

Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών

Αστικές Πτυχές της Διεθνούς Απαγωγής Παιδιών

Διαμεσολάβηση

Πυρκαγίες - Παγκύπριος Αριθμός

Η δικαιοσύνη με ένα κλικ

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Κυπριακές ΒιβλιοθήκεςΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Eναρξη Εκστρατείας Προώθησης των Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Δικτυακή Πύλη «Η Ευρώπη σου»: Πρακτικός Οδηγός για πολίτες και επιχειρήσεις σχετικά με τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ενιαία αγορά της ΕΕ.

YKA Κοινωνικές Ασφαλίσεις